Stichting Palet

"De Spiegel Naar Binnen"

Het weten van een tweelingziel

Een reactie plaatsen

Gisteren was het een bijzondere dag (De 8-8-8 Poort). Ik heb de energie wat ik gisteren duidelijk mocht ervaren geprobeerd om op doek te krijgen. Titel: “The Energy Of Love". . Thema: De 8-8-8 Poort… 48 X 36 CM. Oliepastelkrijt. Datum: 09-08-2015. Tijd close: 14:48 uur. Gemaakt door © Madeleine Oppelaar. Verboden te kopiëren zonder toestemming. Hiervoor dank! Met beeldende groet, Madeleine.

Gisteren was het een bijzondere dag (De 8-8-8 Poort). Ik heb de energie wat ik gisteren duidelijk mocht ervaren geprobeerd om op doek te krijgen. Titel: “The Energy Of Love”. . Thema: De 8-8-8 Poort… 48 X 36 CM. Oliepastelkrijt. Datum: 09-08-2015. Tijd close: 14:48 uur. Gemaakt door © Madeleine Oppelaar. Verboden te kopiëren zonder toestemming. Hiervoor dank! Met beeldende groet, Madeleine.

Het weten ….
Als je werkelijk tweelingzielen van elkaar bent, dan weet je hele lichaam dit. Het is doordrenkt van dit weten. Een fontein van licht is wat je kunt ervaren wanneer je lichamelijk samensmelt. Het mentale lichaam wordt namelijk doordrenkt met extatische energie. Tweelingzielen hebben een enorme aantrekkingskracht tot elkaar, je kunt eigenlijk alléén maar versmelten. Deze versmelting is niets anders dan de versmelting van de zielen, die zich via het lichaam met elkaar verbinden. Het is een bundeling van energie, van krachten, die elkaar aantrekken via de geslachtsdelen.

De seksualiteit tussen tweelingzielen is naast primair, rauw ook hoog spiritueel en dus ‘Goddelijk’. Je kunt tijdens het vrijen ervaren totaal vanuit je instinct te ‘handelen’, er is sprake van totale overgave. Zowel energetisch als aards! Je voelt elkaar feilloos aan en het ritme van jullie heilige harten klopt gelijktijdig. Alle barrières, alle schaamte valt weg.
Door deze fysieke verstrengeling/versmelting hoef je (ook) niet te praten met elkaar, omdat woorden de intense beleving tekort zou doen. Er is dus eigenlijk sprake van een seksuele, heilige samensmelting die je nooit eerder op deze manier hebt (mogen) ervaren.
Indien je met elkaar samensmelt, in liefde en volledige acceptatie, kun je ook ervaren diep in elkaars ogen te kijken tot alles vervaagt. Dit is een vorm van osmose, waarbij energie wordt overgedragen van de één op de ander en vice versa. Daarom communiceer je in eerste instantie via de ogen en niet via andere lichaamsdelen. Immers, de ogen zijn de poort naar de ziel.

Tweelingzielen zijn één en waren altijd (al) één, maar wanneer zij fysiek samensmelten, worden ze (weer) één ziel. Hierdoor zou je kunnen ervaren niet meer te weten ‘wie nu wie is’. De individualiteit houdt op te bestaan, je bent één met de ander en je voelt deze eenheid.

Als deze oneindige liefde verbonden is met het hart en als de lagere instincten worden overwonnen, dan vindt er een transformatie in het bewustzijn plaats.

Groet,
Madeleine.

Auteur: Stichting Palet

Hallo.... Ik ben Madeleine Oppelaar en ben werkzaam alsspiritueel Innerlijk Schilder Coach op AVurVeda. Onder de naam Stichting Palet maak ik autobiografisch schilderwerk en schrijf ik verhalen/ teksten / gedichten. Deze site wordt binnenkort aangepast en bijgewerkt onder het hoedje 'Stichting Palet' ! AVurVeda verhuist binnenkort naar haar eigen domein adres http://www.avurveda.nl Hartengroet, Madeleine.

Plaats een reactie