AVurVeda

'Gewoon omdat jij… jij mag zijn….!'

Zielsverwantschap

Een reactie plaatsen

Nieuw werkje. Titel: “Circle Of Love”. Thema: In liefde zijn met elkaar. 48 X 36 CM. Oliepastelkrijt. Datum: 13-08-2015. Tijd close: 16:22 uur. Gemaakt door © Madeleine Oppelaar. Verboden te kopiëren zonder toestemming. Hiervoor dank! Met beeldende groet, Madeleine.

Zielsverwantschap
Leef je als je eenmaal als koppel bent samengesmolten en je fysiek bijelkaar bent, als vanzelfsprekend beide in de 5e dimensie?
Of is de ander [die het TZ-schap verder gewoon erkent] dan nog in een andere dimensie en ontwikkeled zich verder binnen en vanuit het samenzijn?

Een goede vraag! De frequenties van Eenheid zijn nu al aanwezig (5e dimensie). In feite zijn we al klaargestoomd om de vijfde dimensie te dragen, nu mogen we eenheid nog op de aardbol vormgeven, neerzetten. En tweelingziel koppels leveren hier een zeer grote bijdrage aan. Tweelingziel koppels liepen immers het pad der eenheid al, door hun bijdrage aan het lichtnetwerk (ieder individueel in eerste instantie).

Zodra de koppels fysiek samensmelten wordt de Universele Liefde in aardse vormen omgezet, ten aanzien van de algehele mensheid en alles wat bloeit en groeit.
Zielsliefde/Goddelijke Liefde is de meest vervullende Liefde die er dus bestaat. Zij is Al-Liefde d.w.z. diepgaande, oneindige, onzelfzuchtige en onvoorwaardelijke Liefde voor allen, goed en kwaad, en voor alles wat leeft.

De fysieke hereniging van tweelingzielkoppels zal een duidelijke ommekeer betekenen voor het oude bewustzijn !
Verspil je energie en je goddelijke liefde niet langer aan frustraties over deze (onzichtbare) liefde die wellicht fysiek nog niet loopt zoals gepland of verwacht. Laat al je verwachtingen los rondom deze liefde zodat jij in je kracht kunt gaan staan. Verwonder je in plaats van je te frustreren. Schenk je liefdevolle energie ongecensureerd uit. Hou van alles en iedereen op je pad.

Maar zorg in eerste instantie GOED VOOR JEZELF!!!! Hou van je zelf, respecteer jezelf zodat je ieder ogenblik zonder enig oordeel bent.
De overgang naar de 5e dimensie wordt o.a. bewerkstelligd door van jezelf te houden en jezelf VOLLEDIG te ACCEPTEREN!

Op deze manier kun je ‘tezamen’ met je Twin/soulmate op unieke wijze Goddelijke Eenheid op aarde verankeren.

Angst zal hierdoor AFSTERVEN en LIEFDE zal opstaan.

En dit zou weleens een voorbode kunnen zijn voor de fysieke hereniging tussen jou en je Twin/soulmate. En jullie zullen je altijd blijven door ontwikkelen om een bijdrage te kunnen blijven leveren aan de evolutie van de wereld.
Deze 5e dimensie gaat over liefde, en liefde betekent dat er geen afscheiding is. Het gaat allemaal over liefde. Het gaat over WAARHEID.

Als je in liefde, aanvaarding en acceptatie zit dan zal je energie ‘automatisch’ op een hogere trillingsfrequentie komen….

Liefde is jouw perfectie.

Groet,
Madeleine

Advertenties

Auteur: AVurVeda

Hallo.... Ik ben Madeleine Oppelaar en ben spiritueel coach en klanktherapeut bij AVurVeda. Onder de naam AVurVeda maak ik idem schilderwerk en schrijf ik verhalen/ teksten / gedichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s