AVurVeda

'Gewoon omdat jij… jij mag zijn….!'

Vriendschappen zijn bijzonder (Facebookpagina gaat offline)

1 reactie

Vriendschappen zijn bijzonder (Facebookpagina gaat offline)….

Vriendschappen zijn bijzonder, het gaat niet om het getal, maar om het hart van binnen wat hij of zij bij jou raakt/ geraakt heeft. Wie er diep met je meereist in ’t hart en in het leven zo geheten, of wie enkel meereist om samen met jou tot een bepaald stationnetje mee te kunnen reizen en daar dan met het koffertje uit te stappen.

De dagen voor en tijdens Pasen waren bij mij van heel veel verdriet. Ook nu lopen de tranen rijk over mijn wangen. Het verdriet geraakt mijn hart en brengt mij tot het gevoel dat ik vanalles loslaten ga. Onthechting noemen we dit in de spirituele zin.
Hoe lang ik ’t ook met mijn bekende liefde heb mogen doen, jullie met mijn tocht en visie heb mogen inspireren…… De bladzijde is nu toch gekomen om FB voorlopig vaarwel te gaan zeggen en me verder op mijn eigen leven te gaan richten. Om andere wegen te proberen. Dit zal niet geheel in stilte zijn, want mijn AVurVeda website zal gewoon blijven bestaan, waar ik vooral mijn werkjes en schrijfsels zal blijven plaatsen, en natuurlijk komt er het boekje die ik probeer het komende jaar the finishline te laten krijgen…. Wie weet zien we elkaar dan wel weer. Of wie weet eerder (als het toch blijft kriebelen… of blijkt te kriebelen.. ).

Titel: “Dodenmars”. Thema: Het volledig losgaan van oude overtuigingen, gedragingen, oude diepe pijn. Gemaakt door © Madeleine Oppelaar.

Ik wil iedereen bedanken voor de mooie vriendschappen en de prachtige open gesprekken die ik heb mogen voeren met jullie. Vele zullen zeker in mijn hartje gekoesterd blijven.

Als jullie met mij enig contact willen blijven behouden dan kan dat via mijn email adres: madeleine.oppelaar@gmail.com (dit zou ik persoonlijk erg leuk vinden), skype: avurveda.oppelaar of via mijn website:
https://avurveda.wordpress.com/. Op 22-04-2017 zal dit adres offline gaan.

Het gaat jullie allemaal goed. Hou de liefde in jezelf en wees lief voor de ander.

Hartengroet,
Madeleine.

Advertenties

Auteur: AVurVeda

Hallo.... Ik ben Madeleine Oppelaar en ben spiritueel coach en klanktherapeut bij AVurVeda. Onder de naam AVurVeda maak ik idem schilderwerk en schrijf ik verhalen/ teksten / gedichten.

One thought on “Vriendschappen zijn bijzonder (Facebookpagina gaat offline)

  1. Gelijk heb je Madeleine …geluk met jouw volgende stappen….en..lekker uitrusten ( verwerken is deel daarvan

    Liefs Ben ❤🎸

    ( bijlage; klein stukje van een recente rehearsel track … ” Piccolo concerto ” ( Mysterious Water ) … Rich – keyboards ….ondergetekende – de snaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s