AVurVeda

'Gewoon omdat jij… jij mag zijn….!'

Zeven tips

Een reactie plaatsen

Titel: “De Parelvissertjes”. Thema: Geluk beproeven... 48 X 36 CM. Oliepastelkrijt. Datum: 06-8-2015. Tijd close: 13:00 uur. Gemaakt door © Madeleine Oppelaar. Verboden te kopiëren zonder toestemming. Hiervoor dank! Met beeldende groet, Madeleine

Titel: “De Parelvissertjes”. Thema: Geluk beproeven… 48 X 36 CM. Oliepastelkrijt. Datum: 06-8-2015. Tijd close: 13:00 uur. Gemaakt door © Madeleine Oppelaar. Verboden te kopiëren zonder toestemming. Hiervoor dank! Met beeldende groet, Madeleine

Zeven tips die helpen van zielsliefde te genieten en om zielsliefde een plaats in je leven te geven.

1. Stel je niet afhankelijk op van je zielsliefde (het is jouw leven)
2. Je bepaalt zelf hoe je je voelt, het is jouw keuze (niet anderen bepalen dat… probeert dit echt te bewaken!)
3. Leer alles los te laten (dan hou je over wat je zelf bent)
4. Kijk naar wat je zelf geleerd hebt en nog leren kunt
5. Besef dat alle liefde die je ziet in jezelf zit (de ander spiegelt dat)
6. Blijf niet hangen in emoties (emoties zijn reacties op je gedachten)
7. Onderneem (maak keuzes, creëer je eigen leven, leer, leef, geniet)

Ze klinken heel makkelijk… Ze zijn voor sommigen heel moeilijk… Elke stap is er één…
Zielsliefde is een ervaring, geen persoon
Zielsliefde is niet je ‘andere helft’ vinden en je daarmee verbinden, maar jezelf vinden en je daarmee verbinden
Zielsliefde is de ervaring van de eenheid met je eigen ziel en de ervaring van de afhankelijkheid van je eigen persoonlijkheid…… ‘Als je het mooiste wat je buiten jezelf gevonden hebt kunt loslaten dan zal je het mooiste vinden in jezelf!’

Als je verdriet hebt om je zielsliefde is dat een keuze, er blij om zijn is ook een keuze. En als je denkt dat je zo’n extreem mooie ervaring nooit meer meemaakt is dat nog geen reden om andere mooie ervaringen uit te sluiten.
De oneindige liefde die zielsliefde spiegelt en het gemis van die spiegel die je aan een persoon had gekoppeld
Als je de ervaring hebt gehad van zielsliefde met je tweelingziel dan is de kans groot dat jullie niet meer bij elkaar zijn. Maar denken dat jij en je tweelingziel zich nog moeten ontwikkelen en dan weer bij elkaar komen is niet zielsliefde. Dat is voorwaardelijke liefde, niet onvoorwaardelijk. Dat is je persoonlijkheid die de liefde van de ziel afhankelijk maakt van een ander. Dat heeft niets met zielsliefde te maken. Denken dat je alleen die mooie liefdeservaring in een liefdesrelatie met je tweelingziel zult hebben is zielsliefde koppelen aan een persoon. De persoon is iets heel anders dan de ziel. Juist als je de ervaring van zielsliefde hebt gehad dan weet je dat als geen ander.
Dus laat de koppeling van zielsliefde aan een persoon helemaal los en zie het als een ervaring. Dan is je afhankelijkheid weg. En daarmee ook je gevoelens van pijn en verlatenheid die je toeschrijft aan het gemis van die ene persoon. Als je de koppeling aan een persoon los kunt laten en zielsliefde kunt zien als een ervaring dan kun je zielsliefde leren vinden in jezelf.
Zielsliefde is een EEN ZIJN met jezelf, wat je zelf bent. Je weet nu hoe het voelt! Als je een kunt zijn met jezelf kun je ook een-zijn met anderen… En EEN ZIJN met alles!!!!

In liefde,
Madeleine.

Advertenties

Auteur: AVurVeda

Hallo.... Ik ben Madeleine Oppelaar en ben spiritueel coach en klanktherapeut bij AVurVeda. Onder de naam AVurVeda maak ik idem schilderwerk en schrijf ik verhalen/ teksten / gedichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s