AVurVeda

'Gewoon omdat jij… jij mag zijn….!'

Geen gedoe maar liefde uitstralen….

2 reacties

Nieuw werkje. Werktitel

Nieuw werkje. Werktitel “Appelboom”. Formaat 50×65. Oliepastelkrijt. Datum: 5 Oktober 2014. Closure: 14:24 uur. (c) In copyright of Madeleine Oppelaar. Gelieve het werk niet kopiëren zonder het schriftelijk woord van de maakster. Dank. Met beeldende groet, Madeleine.

‘Geen gedoe maar liefde uitstralen…’
De liefde van de tweelingzielen gaat helemaal op zich niet om ‘het gedoe’ die je zo ondervindt bij elkaar eenmaal dit proces begonnen. Maar juist om de liefde en het licht die ieder uitstraalt naar en voor elkaar idem de omgeving waarin zij zich bewegen. Het is liefde stralen naar…..
Onafhankelijk leren van elkaar te zijn, alles vormgevend in het zijn van een bevrijdende liefde. Zonder inkadering, zonder het gene wat je in eerdere relaties is aangepraat/ geleerd. Je leeft geheel in liefde, en in het zijn, dus met elkaar! Je beweegt in vrijheid en volledige acceptatie. Zonder rol, masker, inkadering, enzovoorts.
Dit is precies iets in geheel wat wij in deze wereldse tijden het hardst nodig hebben…. Liefde en licht. Iets wat door macht, haat, overheersing – zelfs vernietiging- op de achtergrond is geraakt door de historie heen en wat nu weer geleerd mag gaan worden! Dit is dan ook een taak van de tweelingziel nu op deze aardbol (men inspirerend verwarmen noem ik dit) ….
Het proces van ons tweelingzielen is dan ook niet het gedoe, dat vooral uit onverwerkte stukken vanuit het lichaam en ego komt (zowel van oud levens als jouw eerder ervaren in dit leven). Maar de liefde op zichzelf, het naar elkaar erkennen en dat toe laten! Het totale overgeven aan elkaar. Ik noem dit altijd, je hand onvoorwaardelijk vouwen in dat van je geliefde. Dus de totale overgave en acceptatie van het zijn. Je laat alle controles los, de aardse invulling (de invulling die je dus kent), en komt tot een totale overgave door in liefde te zijn.
In feite is het dit innerlijk antwoord dat je tot je voelt komen en wat ook zeker waar is. Zowel bij jezelf als bij de overkant (je wederhelft):
Erkenning en verzoening met je innerlijke ik! De ziel die je eigenlijk al zo lang kent, maar lang door al de dingen die aangepraat waren in haar volledige totaliteit weg hebt gestopt (doordat je jezelf niet eerder echt lief gevonden hebt….). Je voelt beide dat de werkelijke liefde nimmer verdwenen is geweest. Wat je tot je voelt is de werkelijke liefde! De liefde in zijn pure totaliteit. De ‘heilige bloem’ in zijn onsterfelijkheid …..

Liefde & licht,

‘Leine.

Auteur: AVurVeda

Hallo.... Ik ben Madeleine Oppelaar en ben spiritueel coach en klanktherapeut bij AVurVeda. Onder de naam AVurVeda maak ik idem schilderwerk en schrijf ik verhalen/ teksten / gedichten.

2 thoughts on “Geen gedoe maar liefde uitstralen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s