AVurVeda

'Gewoon omdat jij… jij mag zijn….!'

Liefdesbrief

2 reacties

"Let There Be Light" Datum: 26 -8 – 13 Closure: 18:55 PM Oliepastelkrijt 54 x 36 cm (c) Madeleine Oppelaar. Gelieve niet kopieren zonder toestemming. Dank! Een zonnegroetje, Madeleine.

“Let There Be Light”
Datum: 26 -8 – 13
Closure: 18:55 PM
Oliepastelkrijt
54 x 36 cm
(c) Madeleine Oppelaar.
Gelieve niet kopieren zonder toestemming. Dank!
Een zonnegroetje,
Madeleine.

Zaterdag 28-12-13

Lieve Madeleine,
Wat hou ik toch van je! En wat heb je het toch nu eventjes moeilijk zo richting het uiteinde. Och och och, meisje toch. De koorden zijn nu los, dat heb je goed gedaan. Jij en hem staan nu beide alleen. Maar waarom toch die tranen? Droog ze snel, hij is het vocht niet waard als hij de werkelijke liefde, die er inderdaad is, niet wil zien. Zorg dat je nu verder over in liefde gaat, jezelf zo liefhebt dat je het van binnen voelt … ‘ík kan deze transformatie maken en volg en vertrouw weer volledig op mijn eigen hart.’ Jouw hart voelt nu nog wat pijnlijk aan, maar zal spoedig heel zijn en zijn eigen unieke ritme laten horen. Dit zal op een vertrouwde plek voor jou zijn, een plek waar mensen wel jouw bijzondere wijze van warmte geven waarderen. Jij zult dit keer anders zijn. Jouw energie is namelijk anders. Je wordt niet meer lastiggevallen door hem voorlopig. Al zal hij zo af en toe ver af in het zicht zijn, om jou stiekem op zijn manier te bewonderen. Bewondering, al zegt hij dit niet, heeft hij voor je. Tijdens die momenten zal je eventjes pijn voelen. Het is slikken en moeilijk. Beide weten jullie het, maar het leven gaat door. Jij gaat een mooie toekomst tegemoet Madeleine. Met een liefde wat eindelijk in evenwicht raakt. Jij zult in evenwicht zijn, goed de grenzen aangevend, duidelijk en ‘to the point.’ Met al jouw talenten zal je het druk krijgen, nog meer zullen ze naar de voorgrond komen. Je bent nu vrij van blokkades. De vleugels heb je nu gekregen en eerlijk verdient. Denk nu niet aan hem, haal hem van het voetstuk, en zet jezelf weer vooraan! Jij hebt nu duidelijk al jouw pure liefde getoond, en dingen moeten dragen van hem, die hij astraal op jouw bordje en schouders gelegd had. Dit mag niet! Dit hoeft ook niet meer! De karma is opgelost en los van jullie nu. Hij mag pas nu terugkeren als de tijd hier rijp voor is. En als hij jouw liefde echt kan aanvaarden, zijn eigen les heeft geleerd. Madeleine, leef nu jouw dagen in het zonnetje, jouw bijzondere kracht van warmte geven. Jij bent en mag voor vele de zon zijn. Dat ben je ook zeker voor mij! Wanneer gaan we weer springen door plassen?
Heb het mooi, maak het goed, gedraag je in jouw pure zijn vel. Laat de bijzondere vlam jou nooit meer ontnemen. Vlieg nu weg zoals de vlinder in nacht en daglicht, vlieg in het licht van God. Een teken gevend van onvoorwaardelijke liefde. Volg haar stappen en pad maar volg ze op jouw eigen unieke manier.

Warme groet,
‘Leine.

Advertenties

Auteur: AVurVeda

Hallo.... Ik ben Madeleine Oppelaar en ben spiritueel coach en klanktherapeut bij AVurVeda. Onder de naam AVurVeda maak ik idem schilderwerk en schrijf ik verhalen/ teksten / gedichten.

2 thoughts on “Liefdesbrief

  1. en nu verder vliegen en spreid je mooie vleugels maar zo wijd mogelijk

    een stralende groet

    ~~ frans ~~

  2. Dank je Frans.

    Warme groet,
    Madeleine.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s