AVurVeda

'Gewoon omdat jij… jij mag zijn….!'

Tweelingzielliefde is leren, ervaren, helen en transformeren!

Een reactie plaatsen

NIEUW WERKJE
Titel: ‘Op het topje van de ijsberg’. Thema: Toekomst in harmonie tegemoet zien. Open staan. Datum: 19-12-2016. Tijd closure: 9:40 uur. Formaat: 36 x 48 CM. Oliepastelkrijt. Gemaakt door © Madeleine Oppelaar.Verboden te kopiëren zonder toestemming. Hiervoor dank! Met vriendelijke hart en groet, Madeleine.

Tweelingzielliefde is leren, ervaren, helen en transformeren!

Je tweelingziel ontmoeten is een onmiskenbare ontmoeting! Het is thuiskomen in je Ziel, je ego, je persoonlijk zelf, lagere zelf, je uiterlijke vorm. Je ontmoet de spiegel in Eenheid en Dualiteit van je IK-ben lichaam. Je hebt jezelf in compleetheid gevonden, in samenzijn en versmelting met jouw zielenhelft. Hieruit volgt direct ook de sterk zuiverende uitdaging van een dergelijke ontmoeting….niets in jezelf blijft meer verborgen!

Je blijft twee individuen, welke sterke energetische uitwisselingen met elkaar hebben op alle mogelijke niveau’s, die het bewustzijn van de verstrengeling van beide energiesystemen dragen volgens de wetten van het Aardse en Kosmisch bestaan.

Het mooie van de ontmoeting met je tweelingziel is dat je alles krijgt aangereikt om jezelf te hervinden! Een prachtige spiegel wordt je voor gehouden, iemand die onvoorwaardelijk van je houdt. Maar je moet wel bereid zijn te werken aan jezelf en dan bedoel ik ook heel hard werken! Zien wie je werkelijk bent, waar je staat in het leven, wat je doelen zijn voor de toekomst, wat je wilt zijn met en voor anderen, je grenzen respecteren, etc. Elke persoonlijke botsing met je tweelingziel is extra zwaar door de intens sterke band die je met elkaar deelt, maar is feitelijk een extra stimulans om jezelf eerlijk te blijven aanschouwen!

De verbinding tussen tweelingzielen is zo ontzettend sterk en uniek, dat er in het geheel niets tussen kan komen. Zij blijven voor eeuwig verbonden met elkaar, zij zijn elkaar!

Warme groet,
Madeleine.

Advertenties

Auteur: AVurVeda

Hallo.... Ik ben Madeleine Oppelaar en ben spiritueel coach en klanktherapeut bij AVurVeda. Onder de naam AVurVeda maak ik idem schilderwerk en schrijf ik verhalen/ teksten / gedichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s