AVurVeda

'Gewoon omdat jij… jij mag zijn….!'

Vraag en antwoord tweelingzielen

Een reactie plaatsen

Nieuw werkje (foto is ietswat donker….)
Titel: ‘Zoeken naar de opening’ (Voorlopige titel….). Thema: Er is vernieuwd contact. Beide zoeken naar de juiste opening Datum 27:11 2016. Timeclose: 16:55 uur. Formaat: 36 x 48 CM. Oliepastelkrijt. Gemaakt door © Madeleine Oppelaar.Verboden te kopiëren zonder toestemming. Hiervoor dank! Met vriendelijke hart en groet, Madeleine.

Vraag en antwoord omtrent tweelingzielen

Vr: Waarom is er toch sprake van ontkenning binnen Tweelingzielrelaties

Atw: Er kunnen praktische en emotionele omstandigheden zijn die maken dat één van beiden zich tegen de herkenning verzet.

Harmonie en eenheid moet echt ver ontwikkeld zijn binnen de twee individuen voor ze elkaar (op aards niveau) kunnen begrijpen, toelaten, koesteren etc.

Liefde en heelheid zijn de twee ‘toverwoorden’ voor compleetheid, dus als dat beangstigend is of aanvoelt, dan kan er sprake zijn van ontkenning (wegrennen).

Als Twins elkaar (de liefde) niet herkennen dan zijn ze nog niet ‘klaar’ voor elkaar. Dan moeten ze elkaar laten gaan om aan zichzelf te werken. Totdat de liefde in hun kiest om die compleetheid te openbaren.

Ontkenning en het niet willen herkennen is uiterst pijnlijk voor de ‘bewuste’, echter kan geen van beiden de (tweelingziel) liefde (voor de de ander) ontkennen. Maar zelfs het woord Liefde dekt eigenlijk de lading niet.
Tweelingliefde is iets wat je niet kunt ontkennen. Het is een instant weten dat je altijd van iemand gehouden hebt en zult houden. Je weet dat je nooit klaar met de ander, kunt of zult zijn.

Maar pijnlijk genoeg moeten eerst al de ‘nodige’ rouw momenten/processen in complete eenzaamheid worden doorstaan, om zo tot die totale heelheid in zichzelf te komen.

Dus pas wanneer de ‘lagere’ frequenties zijn overwonnen spreken we over de ‘hereniging’ en keren Twins terug als één in liefde, in één leven. Dan worden Twins als één hart herenigd. Met betrekking tot het opklimmen naar de Samensmelting en Verlichting, dienen (dagelijks) bewuste inspanningen te worden verricht. En dat kan jaren duren.

Dus bekijk het zo: Tweelingziel-liefde (en daarmee ook de ontkenning) is in feite het ‘ik ben jij en jij bent ik principe’.

Warme groet,
Madeleine.

Advertenties

Auteur: AVurVeda

Hallo.... Ik ben Madeleine Oppelaar en ben spiritueel coach en klanktherapeut bij AVurVeda. Onder de naam AVurVeda maak ik idem schilderwerk en schrijf ik verhalen/ teksten / gedichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s