AVurVeda

'Gewoon omdat jij… jij mag zijn….!'

Wat is tweelingziel liefde

Een reactie plaatsen

Nieuw werkje. Titel: Het rozentuintje. Thema: Engel en hemelse liefde. Een bijzonder ervaren. Formaat: 36 x 48 CM. Oliepastelkrijt. Datum 11-:11-2016. Tijdclose: 15:05 uur. (c) Madeleine Oppelaar. Gelieve niet kopiëren zonder toestemming. Hiervoor onze dank! Met een lieve warme groet, Madeleine.

Even korte begrijpelijke maar indrukwekkende uitleg wat een tweelingziel~liefde is.

Je zou hem of haar kunnen ontmoeten, je ‘andere helft’, je zielenmaatje, je ultieme spiegel. Tweelingziel. Je kunt het alleen weten via het hart. En het hart is extatisch, zoals Ware Liefde. Tweelingziel-liefde is de hoogst mogelijke vorm van liefde en reikt je alle tools aan om je, als je daarvoor open durft te staan, persoonlijk te ontwikkelen. Het is een liefde die tegelijk ontwrichtend èn allesomvattend is, enkel vanuit t hart (en niet vanuit t verstand) te begrijpen.Tweelingzielen zijn ‘Universele’ zielen. Wanneer deze samenvloeien vindt er extreem veel magnetische harmonie plaats. Deze liefde stroomt voelbaar tot in iedere vezel, zij zijn elkaars ultieme spiegel. Het lot brengt hen samen en het hart brengt hen steeds weer met elkaar in verbinding, waar de ander zich ook bevind, voelbaar in alles en altijd aanwezig. En voelbaar tot in de verste afstanden. De Tweelingziel liefde geeft je een gevoel van éénzijn. Het past perfect als een puzzel. Creërend en manifesterend. De liefdesvibratie tussen tweelingzielen geeft een boost die altijd zichtbaar en voelbaar is.

Het is tijd om wakker te worden, als jeweet dat je deze hebt ontmoet. Na de ontmoeting met je twin leer je onvoorwaardelijk liefhebben. Je kunt te maken krijgen met onverklaarbare, lichamelijke veranderingen, zoals een versnelde of onregelmatige hartslag. Daarnaast ervaar je vaak wisselende emotionele stemmingen, die diep kunnen ingrijpen en van totaal vertrouwen en innerlijk wéten, ineens naar wantrouwen en twijfel kunnen schieten. Zo geloof je er helemaal in en dan ineens ook helemaal niet meer!

Tweelingziel-liefde is niet iets wat je met je normale intelligentie kunt bevatten, het reikt ver boven alle vormen van de ‘normale’ liefde uit en overkomt je. Het wordt bekrachtigd en bestuurd door het lot, je kunt er niet voor kiezen, je zult ermee moeten dealen. Verzet je er dan ook niet tegen, hoe aanlokkelijk dat soms ook lijkt. Ontvang deze grootse liefde en omhels het met duizend armen.

Blijf er op vertrouwen. Ook wanneer je in een emotionele rollercoaster terecht komt. Weet dat het de bedoeling is om samen iets neer te zetten, vertrouw op de samensmelting en onthoud dat je te maken hebt met de hoogst mogelijke vorm van liefde die weinigen van ons mogen ervaren.

Het enige wat belangrijk is om te onthouden, is dat je mag accepteren dat Tweelingziel-harten de instrumenten van Liefde zijn, en dat alléén het ego je kan laten geloven dat jullie afgescheiden zijn. Het brein is het gereedschap van het ego.

Tweelingziel-liefde biedt je de ultieme en weg van het hart en leert je loslaten van het ego. Het is een intense beleving, voelt ontegenzeggelijk diep en zet je met grote regelmaat klem in je gevoelswereld. Onbegrip, ontwrichting, ontkenning, afstand en afstootgedrag is normaal bij het echt leren kennen, kijk naar het met elkaar spelen (afstoten/aantrekken) en vechten in de natuur.

Een zielsliefde zo groot als deze valt niet met de gebrekkigheid van ons verstand te omschrijven, je kunt het enkel voelen en weten vanuit je hart.

Het grijpt diep in vanaf het moment dat je elkaar ontmoet, zal nooit meer loslaten en kent zijn weerga niet.

Learn to hold and cherish,
Madeleine.

Advertenties

Auteur: AVurVeda

Hallo.... Ik ben Madeleine Oppelaar en ben spiritueel coach en klanktherapeut bij AVurVeda. Onder de naam AVurVeda maak ik idem schilderwerk en schrijf ik verhalen/ teksten / gedichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s