AVurVeda

'Gewoon omdat jij… jij mag zijn….!'

vallende-bladeren

Een reactie plaatsen

NIEUW WERKJE
Hier is tie dan. Mijn nieuwe werkje. Voor sommige misschien intens. Voor mij een prima verwerken, waardoor dingen mooi op zijn plek zijn mogen komen (die ik tevens anders heb durven te bekijken…).
Titel: ‘Vallende bladeren.’ Thema: Bijna dood ervaring. Aanvulling. Het gaat over in eenzaamheid verkeren en dat er voor jouw gevoel (beleving) erg aan je getrokken wordt. Het gevoel hebbende dat iedereen wat van je wilt….. Maar jij voelt je tevens niet meer thuis en bent verward. De wereld, leef én werk omgeving, was mijn wereld niet meer…. Voelde mij verdwaald. Niemand leek me nog te begrijpen of als mijn ik te zien. Ik moest maar doorgaan, maar er was nog zoveel. Veel stond in de weg. Veel wat ik (nog) niet kon uitleggen. Dit was mijn gevoel lang na mijn BDE. De bladeren symboliseren nu het huidige loslaten.
Datum 07:12 2016. Time close: 20:59 uur. Formaat: 36 x 48 CM. Oliepastelkrijt. Gemaakt door © Madeleine Oppelaar. Verboden te kopiëren zonder toestemming. Hiervoor dank! Met een vriendelijke ❤ en groet, Madeleine.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s